Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Екатерина Стратиева: Върнах се, гонейки една мечта

Фото: Личен архив

След близо две години най-добрата жена сред автомобилните пилоти у нас Екатерина Стратиева се завърна на трасето. Миналата седмица двукратната ни европейска шампионка участва в състезанието за Купа "Бараня" в Унгария и с новия си навигатор Георги Аврамов се нареди на трето място в своя клас.

Липсваше ми. Радвам се, че мога пак да се появя. За съжаление здравословни проблеми ме спряха и намалиха участията ми, но гонейки една мечта и стимула ми към нея ме върнаха. Успях да се изправя и сега имам желание отново да продължа, заяви Екатерина Стратиева специално за предаването „На финала“.

За купа „Бараня“:

В момента се чувствам доста мотивирана. Все още ме държи адреналинът и емоцията. Бях доста изморена  след състезанието. Имах два дни пълен покой. Беше трудно. Учудващо за мен Георги се справи много добре, нямахме пропуски в записките. Всичко беше много хубаво, допълни Стратиева.

За рали „Барум“:

Рали "Барум" е една моя мечта. Целта ми е да мога да направя 10 старта. Тази година, живот и здраве, ще бъде 9-ият път. В понеделник трябва да тръгнем. Ще ми е малко трудно, защото в Чехия по принцип се събират най-много жени. В последните години винаги съм била първа. Тази година ще има 7 момичета и ще ми е тежко. Пределно ясно ми е, че няма как да вляза в тройката. Целта ни е да завършим състезанието, завърши Стратиева.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!