Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Костадин Костадинов призова за сваляне на правителството

Костадин Костадинов
Фото: БГНЕС

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов призова за сваляне на правителството.

България е територия с колониален статут, а правителството води страната към гибел. Затова, колкото по-бързо бъде свалено, толкова по-добре за държавата, заяви Костадинов в Стара Загора след проведения в града Национален конгрес на партията.

Основната цел на партия "Възраждане“ е на следващите избори да влезе в парламента и да участва в законодателната власт. Затова в рамките на 3-годишния мандат на ръководството ѝ трябва да създаде мрежа от структури в страната във всички областни центрове и поне в 50 на сто от общините. Костадин Костадинов – председател на партията определи политиката на кабинета "Борисов 3“ като катастрофална:

Това управление води България към гибел, а най-добрата оценка за качеството на това управление дава Националният статистически институт. Осем години, откакто управлява настоящият режим, около половин милион души или са напуснали страната, или са напуснали този свят въобще.  


Според Костадинов ГЕРБ и патриотите са затрили 100 села от картата на България, като са затворили училищата им, докато Сърбия и Македония поддържали училища с един ученик. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!