Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Нели Атанасова и Александър Сано са водещи на седмото издание на „Нощ на звездите“ на фондация „Енчо Керязов“

Бившата художествена гимнастичка и телевизионна водеща Нели Атанасова и актьорът Александър Сано ще са водещите в тазгодишното седмо издание на спектакъла „Нощ на звездите“, което ще се проведе на 17 март от 19.00 часа в „Арена Армеец“ в София.

Това наистина е една много добра кауза. Специално при мен приех предложението на Енчо на момента. Веднага. Споделих го с Александър. Той реагира по абсолютно адекватно на момента, по същия начин. Не е имало момент, в който да се замислим дали да го направим, сега можем или не можем. Такива неща се случват за съжаление не много често, а е хубаво да ги има повече. За това и двамата заставаме зад тази идея, заяви специално за БНР Нели Атанасова.

Аз единствено си погледнах графика и като видях, че датата е свободна, разбира се приех веднага. Всичко свързано с деца, с развитието им и особено с талантливи деца трябва да се подкрепя. Това не е нещо, върху което трябва да се мисли. Ние като възрастни хора трябва да сме в пълна тяхна подкрепа и то по всяко време, допълни Александър Сано.

Шоуто, организирано от фондация „Енчо Керязов“ е посветено на талантливите деца на България. По време на церемонията ще бъдат наградени най-талантливите деца, участвали в конкурса, обявен от фондацията на известния ни цирков артист. Отличия ще бъдат връчени в три категории – образование, спорт и изкуство, като тази година в трите направления кандидатури подадоха над 100 деца.

БНР е медиен партьор на "Нощ на звездите"!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!