Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Олимпийски шампиони и световни медалисти идват на "Sofia open"

Фото: БФ Таекуондо

Над 1500 състезатели са заявили участие в петия международен турнир по таекуондо "Sofia Open" , който ще се проведе на 3 и 4 март в "Асикс Арена". Надпреварата се организира от таекуондо клуб "Рамус" и Българската федерация по таекуондо - олимпийска версия и е с ранг G1.

Този турнир се провежда за пета поредна година и всеки път има все повече участници. В София идват олимпийски и световни шампиони. В събота е надпреварата при юношите и кадетите, а в неделя - при мъжете, обясни основният организатор и вицепрезидент на БФ по таекуондо Димитър Михайлов.

Срещите ще провеждат на 12 игрални полета, допълни най-добрият ни международен съдия Илия Димитров, който също е част  и от организационния комитет.

В последния момент ще се реши кои български състезатели ще участват в надпреварата, пък съобщи президентът на централата Слави Бинев.

Официалното откриване е в събота от 13.30 часа, а надпреварата в събота започва в 9.00 часа. Финалите и в двата дни са от 17.00 часа. Билетите са с цени от 5 и от 10 лева.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!