Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Радио София - в ритъм с твоя ден


Ако искате да се свържете с нас по време на предаване, телефоните са:  963 56 50 и 963 56 80


Пишете ни на: sofia@bnr.bg


Очакваме сигнали за проблеми и нередности на: glas@bnr.bg


Радио София в Instagram, в YouTube, Туитър и във Facebook.


ЗА НАС

Да откриеш себе си в морето от информация, да избереш вярната посока и точката, в която да спреш, движейки се по радиоскалата на София, е истинско предизвикателство. Още по-голяма е привилегията да говориш открито и честно със столичани. Млад, усмихнат, търсещ и амбициозен - такъв е екипът на Радио София. Амбицията му е да обхване цялата софийска палитра от звуци - въпросите и отговорите, успехите и неуспехите, радостите и нерадостите в живота на големия град. А заедно с жителите му - да търси и анализира верните посоки.

Задължителна за старта на всеки нов ден е богатата сервизна и трафик информация, поднасяна от сутрешния блок „Радиокафе".

Всеки делничен ден след 13:00 часа отваря врати нашата "Радиоприемница", а час по-късно измерваме „Ритъмът на столицата“ - с интересна местна информация,репортажи, умело подбрани коментари на знакови личности и нестандартни идеи за по-пълноценно прекарване на свободното време.
Предаването по сигнали за забелязани нередности в квартала, в който живеете, е "Вашият глас" (във вторник и петък от 11 ч).

След 17:00 часа, също в делник, идва времето на хората "в крачка" Трафик София.

Забавното младежко предаване Шоколад“ звучи всяка вечер след 19:00 ч. и предлага срещи с интересни събеседници и предложения за прекарване на вечерта.

Ако обичате музиката, не е за изпускане поредицата от предавания след 20:00 часа: "Пожелание с послание - с българска музика", "Моята друга музика", "Чуй света", „Настроение с Лили" и други, както и вече обикнатите от слушателите "Интеграл" и "Live концерт" през уикенда.
В петък вечер и в събота следобед е двучасовият микс с актуалните хитове на Америка и Великобритания "Мюзик Пойнт".
В неделя преди полунощ звучи специализираното "Слънчев джаз плюс".

В съботния предиобед ви предлагаме туристически маршрути, факти от историята на знакови сгради в "София - опознай непознатото" и "Моята исторя за доброто"

В неделя след 9 ч. започва "Часът на здравето", а след това екипът на "Радиокафе" гостува на място извън традиционното си студио, където можете и вие да дойдете, да ни видите и дори да вземете участие в предаването...

В събота следобед (15 ч) можете да се потопите в темите на "Градски легенди", а в неделя по същото време - започват интересните срещи с истински личности, дали свой принос за духовното и научно обогатяване, както и за развитието на София - в предаването „Кой-кой е... ".