Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Радио София - гласът на столицатаЗА НАС


Радио София е вашата глътка свежест!

Ние сме Гласът на Столицата и региона.
С помощта на нашето мобилно студио и градски агенти, ние насочваме микрофона си към вас и чуваме вашето мнение. Кампанията ни „Вашият квартал е нашата кауза“ е първият ни пример, че искаме и ще бъде проводникът за положителна промяна от градинката пред дома ни до цялостния облик на столицата и района. Помнете и знайте, че чакаме вашите виждания, мнения, желания за промяна на kvartal@bnr.bg.

Всеки ден създаваме разнообразна програма, която информира, образова, забавлява и обогатява.
Радио София е честотата на честните разговори, стилната музика и информацията поднесена с мисъл. Всеки делник ние сме първите, които ви казват едно лъчезарно и категорично „Събуди се, София“. С актуална информация и интересни теми ви подготвяме за аромата на нашето „Радиокафе“, което ще ви помогне да вървите с бодра крачка през работния ден. За пълен синхрон в общия ни ритъм, всеки следобед е в компанията на „Ритъмът на столицата“, а оттам леко ще ви поведем към „София късен следобед“ и финалните щрихи на работния ден, когато е съвсем редно да се гмурнем във вечерта и усмихнато да се поздравим с „Добър вечер, София“. А колкото до нашето „Късно шоу“ – тук, ще търсим да предизвикаме сетивата и мнението ви.

Нашето съботно „Радиокафе“ ще е бутиковото малко магазинче в квартала, в което просто имате желание да се отбиете всеки път, защото го познавате, но и всеки път има с какво да ви изненада, и обогати. А „Легендите на София“ ще ви потопят точно там, сред малко известните, но рядко интересни местенца на нашата столица и региона около нея.

С неделното „Радиокафе“ ще пътуваме и обещаваме интересни дестинации. Ефирно ще ви запознаем с красивите, интересни, китни кътчета на България, и то в компанията на нашата запазена марка – качествената музика.

В неделния следобед също е добре да си запазите места за нашата „Спортна среща“ с Камен Алипиев-Кедъра, защото просто е „Спортна среща“ с Камен Алипиев в ефира на Радио София!

Нашата запазена марка е качествената и смислена музика!
А тя е обогатена и разкрасена от уникалните ни музикални предавания: От музикалната експертиза на Лилия Големинова и „Моята друга музика“, през подбора на Мартен Роберто в “Musicology”, глобалния поглед към интересната алтернатива на Веселин Александров в „Чуй Света“, акцентите от поп културата в Щатите на Младен Петков в „Music Point“, до изтъченото музикално чувство на Лили Друмева в „Настроение с Лили“ и специалната ни неделна програма с “Radio JAM”, последвано от „60/02“ със самия г-н Жлъч.

Това е екипът на Радио София - ние сме амбициозни, непримирими, надъхани, вашите информационни гидове.

Нашият ефирен телефон е винаги на ваше разположение: 02/963 56 50

Пишете ни с препоръки, мнения, снимки и критика на sofia@bnr.bg.

Открийте ни в социалните мрежи – Facebook и Instagram.