Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Представиха платформа за професионална редакция на снимки на недвижими имоти

Националното сдружение за недвижими имоти в България подписа договор за сътрудничество с „Picmiller“- професионална фоторедакторска услуга, първият проект в България на “Blueprint". Това е услуга за обработка на снимки, позволяваща професионална фоторедакция на снимките на недвижими имоти.

Достъпът до платформата е денонощен, седем дни в седмицата, от всяка точка на земното кълбо. Единственотокоето потребителите трябва да направят, е да качат своите снимки на сървър в подходящ за редакция размер. Само след денонощие клиентите на онлайн платформата получават обработени изображения. Важно е да се уточни, че платформата не предлага услуга, която ще изтрие или добави елементи към нея, а само изчистване на оригиналния образ - премахване на сенки и подобряване на цветовете.

Услугата е на абонаментен принцип. Агенцията или брокера може да си закупи пакет за определено количество снимки, които  може да качва непрекъснато. Също така, всеки брокер може индивидуално да се възползва от платформата, не е нужно да е член на фирма или асоциация, отбелязва  Надежда Ванева от инвестиционния посредник на финландската компания, който въвежда онлайн платформата  в България.

Още за платформата - чуйте в звуковия файл.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

СОС се събира извънредно за ръководствата на 6 общински дружества

Председателят на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров свиква извънредно заседание на 1 август, четвъртък, от 10:00 часа, става ясно от дневния ред на Съвета. Единственото, което ще обсъдят общинските съветници, е връщането за ново обсъждане на решение на доклад, приет на 9 юли тази година от Карлос Контрера, Севделина Петрова, Красимир..

публикувано на 29.07.24 в 19:23

Как сматрфонът да ни направи по-умни

До 2 август в зала “Smart Classroom” на София Тех Парк продължава академия за безопасно присъствие в интернет Smart Scroll Academy . Десетки деца на възраст от 13 до 17 години се срещат с професионалисти в сферата на журналистиката, аудио визуалните изкуства, изкуствения интелект, спорта и медицината , които им разказват как да бъдат..

публикувано на 29.07.24 в 18:52
Без законен договор тези щайги може да се усещат доста по-тежки

ГИТ: Законните начини за работа в чужбина са три

През летния сезон са зачестили случаите с измамени български граждани, на които им е обещана работа в Швеция и Канада, съобщават от Главната инспекция по труда (ГИТ). Безработни, най-често с нисък социален и образователен статус, пристигат в Швеция по покана на приятели или по обява в интернет с обещания за работа в строителството или за..

публикувано на 29.07.24 в 17:39
Актьорът Антон Порязов

Антон Порязов с роля в световната продукция "Младата жена и морето"

В БНР-Радио София гостува и актьорът Антон Порязов , за да ни разкаже за състоялата се съвсем наскоро в България премиера на филма "Младата жена и морето" (Young women and the sea) на режисьора Юахим Рьонинг . Там българският актьор заслужено заема своето място сред звездния актьорски състав на продукцията. Създаден по действителен случай,..

публикувано на 29.07.24 в 17:31
Крис Илиев, Мария Драгнева, Юлиан Костов

Актьорът Юлиан Костов пее с Мария Драгнева в музикалния си дебют "Rain"

Мария Драгнева и Юлиан Костов представиха съвместния си музикален проект “Rain“ в предаването “Добър вечер, София“. Актьорът сподели какво го е подтикнало да се захване с музика, че от малък намира своето вдъхновение в музикалния жанр. "Това е първата ми любов, дори преди киното, преди да гледам “Цар Лъв“. През годините съм си мислил, че ако..

публикувано на 29.07.24 в 15:35

Зорница Русинова: Мерките преди либерализацията на електроенергийния пазар трябва да се вземат отсега

Либерализацията на пазара на електрическа енергия от началото на 2026 година изправя битовите потребители пред рискове от повишаване и нестабилност на цените на тока, и дори пред енергийна бедност. Това е предупреждение от Икономическия и социален съвет (ИСС) в  свое становище по темата . "Тази година имаме 5 акта, свързани с енергетиката..

публикувано на 29.07.24 в 15:33

Бенгалските тигри Киафа и Нарцис в Софийския зоопарк празнуват

Днес честваме международния ден на тигрите, напомнят от Софийския зоопарк. Отбелязва се от 2010 г. с цел да се обърне внимание на международната общественост, че тигрите са застрашен вид и изчезват с бързи темпове от дивата природа поради бракониерство и загуба на местообитания. Бракониерите търгуват с всички части от животното , заради широкото..

публикувано на 29.07.24 в 14:11