Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

След гостуването си през 2017-а

"Дубиоза колектив" пълнят с публика и настроение „Арена Армеец“ тази вечер

„Дубиоза колектив“ подгря незабравимо с живо изпълнение на софийския Женски пазар
Снимка: Ани Петрова
Сред най-примамливите музикални събития тази вечер безспорно е концертът на Дубиоза колектив в "Арена Армеец".

Една от най-успешните босненски групи, която съчетава какво ли не в музиката си - от хип-хоп през реге, пънк, ска, електронна музика и разбира се, балканска (и музика, и лудост) ще свири за 6-и път пред българска публика.

Партитата след концертите в България са още по-знаменателни и се помнят, защото на Балканите май всички сме еднакво луди - каза пред Радио София Ведран Муягич от групата. - Повярвайте ми, навсякъде разказваме за концертите ни и последваните преживелици в България, защото дойде ли време за купон, за сцена, за музика, вие, хора, сте несравними. Защото разбирате от спектакли, активни сте, пеете, танцувате, ръкопляскате неистово... Българската публика прави всичко онова, което трябва да се случва на един голям лайв.
Иначе имаме нов албум, който излиза на 28 януари следващата година, а първият сингъл от него е съвместно парче на Дубиоза и Ману Чао. Ще видим как въздействат новите неща на публиката.

За предстоящият им албум Fake news, за песента с Ману Чау и за любовта от пръв поглед с българската публика с Ведран Муягич от Дубиоза разговаря Лили Големинова.