Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стажантско меню за таланти привлича креативни студенти

За първия випуск са подбрани 7 от 300 кандидати, сега местата са 10

Снимка: all-channels.com

Стартира второто издание на стажантска програма за млади таланти „All you can eat“. Тя ще развива практически умения и ще допълва академичните знания на студенти, специализиращи в областта на рекламата, комуникациите, дизайна, връзките с обществеността, маркетинга, дигиталния бизнес и медиите, организирането на събития, търговския маркетинг, промоциите и финансите.

„Първият випуск ни показа колко много са огладнели студентите за практически знания. Вярваме, че трябва да се инвестира в образованието и искаме All You Can Eat да се превърне в пресечна точка на образованието и практиката. По този начин даваме силен старт на младежите в България за кариерно развитие и ориентиране в бизнес средата“, казват организаторите.

Стажантската програма е разделена на няколко модула, в които се редуват лекции, уъркшопове, работа по реални проекти, специален проект на випуска, работа с модели на творческо мислене и практика със серия от брейнсторминг техники.

За първия випуск е имало огромен интерес – кандидатствали са около 300 души. От тях са подбрани само 7 гладни за знания студенти, които се впуснали в предизвикателствата на менторите си. Днес четирима от тях вече са на добри работни позиции.

Стажът на един випуск в програмата продължава 6 месеца, с гъвкава заетост между 25 и 35 часа седмично.

Повече за стажантските възможности, които предоставя програмата може да чуете от разговора с Емилия Стефанова, организатор и директор в „All Channels“ и Севдалина Андреева, която е участник в първото издание и успешно е намерила работна позиция.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
19-годишната Антония Баева учи за акушерка в Медицинския университет в София

Ромки - бъдещи медицински сестри и акушерки, кандидатстват за стипендия

Фондация „Тръст за социална алтернатива" (ТСА) обяви конкурс за три стипендии на студенти от ромски произход във втори, трети или четвърти курс, изучаващи специалностите Акушерка или Медицинска сестра през академичната 2024/2025 година. Те трябва да имат успех над 3,50 от завършената учебна година. Одобрените кандидати ще получат финансова..

публикувано на 19.08.24 в 09:02
Търсете сянка

Времето - като вчера, в София - до 33°

Днес ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд над западната половина на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места, главно в планинските райони, ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. Има условия за градушки. Ще духа слаб до умерен вятър с източна компонента. Максималните температури ще са..

публикувано на 19.08.24 в 07:20
Атанас Димитров

Каракачаните не мислят за почивка

Атанас Димитров е от каракачански род и ни представя събора, който започва на обяд тук: "За каракачаните има немалко изследвания, спорни моменти, но няма много писмени сведения. Разчита се на фолклора, песните, които пеят. Един гръцки автор е записал 630 песни в България, повече, отколкото е записал в Гърция. Те запазват фолклора си за да запазят..

публикувано на 18.08.24 в 11:11
Самоков

Ходете в Боровец, спрете в Самоков

Кметът на Самоков Ангел Джоргов представя събитията покрай празника на града - 21 август и не пропуска да говори и за спортните традиции на града, и за красивите места около Самоков: "Храмът "Бельова църква" е построен върху храм от 4 век, в 12 век е възстановен от Бельо, чиито имоти са били наоколо. От 2001 Великомъченик Св.Симеон Самоковски е..

публикувано на 18.08.24 в 10:47
Евелина Спасова

Срещата с големи имена - преживяване за цял живот

Самоков е днешната ни дестинация или по-точно, Бельова черква, по пътя за Боровец. В началото сме с Евелина Спасова: за шахматния клуб за деца, за предстоящата среща на децата с актьора Владо Карамазов и други инициативи, свързани с децата: "Шахматният клуб върви чудесно - вече сме част от федерациите и участвахме в сеанс за 100 г. ФИДЕ. Децата играха..

публикувано на 18.08.24 в 09:57

Новата цветна нотка на Враца

Опен Враца фестивал - какво предстои, разбираме от Владимир Манолов, един от организаторите: "Това е второ издание. По много хубав начин добавя нова цветна нотка с три музикални сцени на ул.Търговска и Етнографския комплекс "Софроний Врачански". Ще има работилници за възрастни и деца, включително рисуване с чаша вино за възрастните. Ще има и..

публикувано на 17.08.24 в 11:32
Ритон от Панагюрското съкровище

Второто раждане на съкровището го прави специално

Златното Панагюрско съкровище, открито преди 75 години, през погледа на репортера ни Надежда Герова и доц.д-р Атанас Шопов - директор на Музея в Панагюрище, където е в момента то: "Второто раждане на съкровището го прави специално. Със сцените, изяществото, красотата. Технологията му е много интересна. Не е правено наведнъж. Земята ни го откри след..

публикувано на 17.08.24 в 11:09