Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Битката в София" по Радио София: Боян Расате – водач на листата на Български национален съюз - НД в 25 МИР

Днешното безплатно интервю в предизборния формат "Битката в София" по Радио София е с Боян Расате.

Той е водач на листата в столичния 25 МИР от ПП Български национален съюз "Нова демокрация".

Да видим и чуем какви са приоритетите му като кандидат за народен представител.




По публикацията работи: Екип БНР


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Голяма част от българите все още не са решили за кого да гласуват

Два дни преди парламентарните избори на 2 октомври, степента на предвидимост е ниска, тъй като голяма част от гласоподавателите в последния момент ще вземат решение за кого да дадат вота си, каза в предаването „Ритъмът на столицата“ Яница Петкова от "Галъп интернешънъл болкан" . Тя уточни, че няма значителни размествания, които..

публикувано на 30.09.22 в 15:30

Безплатен диспут по Радио София: 12 участници по темите: Пътища и чист въздух

Първи безплатен диспут по Радио София – в рамките на два часа 12 представители на партии и коалиции, регистрирани за участие в предсрочните избори на 2-ри октомври, ще обсъждат следните теми: "Инфраструктурна и транспортна политика. Мерки за справяне с презастрояването и проблемите с паркирането в столицата, регионите и курортите. Чистота на..

публикувано на 29.09.22 в 14:00

Георги Георгиев от Българско национално обединение с интервю в "Битката в София"

На финалната права, дни преди предсрочния вот, поредното безплатно интервю в "Битката в София" по Радио София. Във формата участва Георги Георгиев, който е 2-ри в листата на 25 МИР София от  ПП БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ.

публикувано на 28.09.22 в 15:59

"Битката в София" с Венцислав Ангелов от "Народна партия истината и само истината"

Венцислав Ангелов от "Народна партия истината и само истината" е участник във формата на Радио София - "Битката в София". Безплатното интервю с водача на листата в 25 МИР София е с времетраене от 30 минути. Водещ е Димитър Ганев.

публикувано на 28.09.22 в 13:59

"Битката в София": Безплатно интервю със Симеон Славчев от политическа партия "Мир"

Симеон Славчев, който е водач на листата в 23 МИР София от ПП МИР, участва във формата на Радио София - "Битката в София". В рамките на 30 минути той отговаря на въпроси за приоритетите на формацията, ако партията му прескочи изборната бариера и има свои депутати в бъдещото Народно събрание.

публикувано на 27.09.22 в 16:01

Росен Миленов от партия "Движение на непартийните кандидати" в "Битката в София"

Радио София продължава с безплатните интервюта на лидери на партии и коалиции, кандидати за народни представители. Във формата "Битката в София" днес участва Росен Миленов то ПП ДВИЖЕНИЕ НА НЕПАРТИЙНИТЕ КАНДИДАТИ, водач на листата в 24 МИР София. В рамките на 30 минути той ще развие тезите си за развитието на страната ни след..

публикувано на 27.09.22 в 14:00

"Битката в София": Безплатно интервю с Деница Сидерова от "Атака" по Радио София

Деница Сидерова, която е водач на листата на партия "Атака" в столичния 25 МИР, е поредният участник във формата "Битката в София" по Радио София. В рамките на 30 минути тя отговаря на въпроси, свързани с ангажиментите на партията и приоритетите им за развитието на България. Вижте!

публикувано на 23.09.22 в 16:00