Подкаст на српском
Величина текста
Бугарски национални радио © 2024 Сва права задржана

Състоянието на бизнесмена, прострелян във Враца, остава критично

| ажурирано 22.1.16. 15.06

Бизнесменът Красимир Николов бе прострелян от маскиран нападател малко преди полунощ пред дома му във Враца. Нападението било извършено около 23 часа снощи, след като той паркирал колата си в двора на къщата, в която живее със семейството си. Стреляно е от засада и нападателят е бил маскиран. В тялото му са попаднали 5 куршума.

Николов незабавно е откаран от свои близки в Спешния център на врачанската болница. Там е стабилизаран и по желание на близките му е откаран в София. Според информация от Военномедицинска академия простреляният е на командно дишане в реанимация и състоянието му е критично. 
Има рани в корема, таза, множество фрактури и му е направена операция.

51-годишният Красимир Николов, известен във Враца като Краси Яричката, е познат като един от транспортните босове в града. Бизнесът му е чист. Стартира с продажба и ремонт на автомобили. Към момента има голяма транспортна фирма, в която превозните средства са десетки. Името му по никакъв начин не се свързва с криминални случаи.

Красимир Николов дава хляб на над 100 семейства, коментира един от съседите на улицата, на която живее той. Хората, които работят в неговата фирма, смятат, че той е изключително коректен работодател и са много доволни от него.

По случая е образувано досъдебно производство.

Подробности чуйте в звуковия файл.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!