Хоризонт за вас


Публикации

Брифинг за медиите на социалния министър Деница Сачева

Семейните месечни детски добавки без доходен тест само през 2021-ва

Правителството предвижда семействата да получават месечни детски добавки без доходен тест само за периода от 1-ви януари до 31-ви декември 2021 година . Това става ясно от публикувания проект на бюджета за 2021 година. В момента критерият за..

обновено на 23.10.20 в 17:30

Стоян Алексиев: Човеколюбието започва да има образ

„ Аз не правя нещата, аз ги живея и ги излъчвам . Гледам нашите български филми като един живот. И си казвам, че животът на всеки от нас е един филм. А когато гледам филм, си казвам – защо е толкова кратък животът и пълен с грешки, с мечти, с..

публикувано на 23.10.20 в 17:26

Работи се по създаването на дезинфектанти с остатъчна ефективност

„Работи се по разработването на дезинфектанти с остатъчна ефективност“ . Това каза в предаването „Хоризонт за вас“ Милена Николова от лабораторията по дезинфекция и стерилизация към Националния център за борба с паразитните болести...

публикувано на 23.10.20 в 17:02

Здравко Петров: Изборът на музика е цяла наука

„Обичам точните науки. Музиката е едно от най-точните изкуства “. Това сподели в рубриката „От другата страна на радиото“ на предаването „Хоризонт за вас“ музикалният редактор Здравко Петров. Преди да започне да избира музиката за..

публикувано на 23.10.20 в 16:11

Около 300 служители на МВР в Кърджали излязоха на протест

Около 300 служители от шест структури в МВР излязоха на мълчалив протест пред сградата на Областната дирекция на полицията в Кърджали. Те са обидени от липсата на заплащане за положен труд по време на пандемия от Covid-19 . Служителите са..

обновено на 23.10.20 в 15:40
Николай Малинов в студиото на БНР

Николай Малинов: Ще се борим за повече суверенитет на България

„Аз съм против разполагането на чужди войски на територията на страната ни… Ще се борим за повече суверенитет и независимост на България ... Ще предложим референдум за излизане от военната структура на НАТО, но оставане в политическите,..

публикувано на 23.10.20 в 14:55
Симеон Дянков

Симеон Дянков: В Бюджет 2021 липсва мисъл как се справяме с кризата

„ Бюджетът за 2021 година е изборен бюджет и е направен, за да спечели колкото може повече гласове . Не ме притеснява дефицитът, защото сме в период на криза и в такъв период дефицитът се вдига в почти всички държави... Въпросът е този..

публикувано на 23.10.20 в 14:10

Борил Соколов: Божков няма да има управленска длъжност в „Българско лято“

„ Васил Божков няма да има управленска или каквато и да е длъжност в „Българско лято“ ... Юридически партията няма да е свързана с лицето Васил Божков “. Това обясни пред БНР Борил Соколов, който е част политическия проект. По думите му..

публикувано на 23.10.20 в 13:51

Д-р Кирил Еленски: Ограничителните мерки звучат като репресия, не като грижа

„Ограничителните мерки вече звучат като репресия, а не като грижа за хората . Това означава, че начинът, по който се въвеждат, е непопулярен“. Това каза пред БНР д-р Кирил Еленски, общопрактикуващ лекар от Пловдив, бивш зам.-председател на..

публикувано на 23.10.20 в 13:24
Любомир Попйорданов

Covid-19 и туризмът: Селата печелят

Едни от големите фирми, специализирани в приключенските форми на туризъм отчитат над 90 % спад на чуждестранните посетители у нас. Има туроператори, които не са посрещнали нито един чуждестранен турист през това лято, казва Любомир Попйорданов,..

публикувано на 16.10.20 в 18:08