Резултати : Autor Kostadin Atanasov

Komisioni Evropian na sfidon të përfshihemi në luftimin e dezinformatës për Covid-19

Numri i lajmeve të rreme për epideminë e koronavirusit kohët e fundit përhapen me shpejtësi online. Këtë e theksoi në një apel video drejtuar shtetasve evropianë presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen . Ajo theksoi, se “vala e..

14.04.20 12:41 |

AK’dan Covid-19 ile ilgili yanlış bilgilerle mücadeleye katılma çağrısı

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Layen, kısa zaman önce Avrupa vatandaşlarına seslendiği bir video konferansta  “Çoğunlukla çevrimiçi dolaşan koronavirüs salgınıyla ilgili “sahte haber” sayısı hızla artıyor" dedi.  Ursula von der Layen, “dev yanlış..

08.04.20 14:21 |

Useful information about the new toll system in Bulgaria

Radio Bulgaria asked the expert from the National TOLL Administration Georgi Balabanov what local and foreign citizens and haulers should know when they travel to or through the territory of this country and what is the most..

02.03.20 15:12 |

Më 1 mars starton toll sistemi në Bullgari – çfarë duhet të dimë?

Mbeten disa ditë deri në startin e sistemit toll në Bullgari. Çfarë duhet të dinë shoferët bullgarë e të huaj dhe cili është toll produkti më i përshtatshëm për ata që kalojnë transit? E pyetëm ekspertin Georgi Ballabanov: “ Harta e itinerarit është..

27.02.20 14:29 |

El 1 de marzo arranca el sistema de cobro electrónico de peaje, ¿qué hay que saber?

Quedan días contados hasta que comience a funcionar el flamante sistema de peaje electrónico en Bulgaria. ¿Qué deben saber los conductores y transportistas búlgaros y extranjeros y cuál es el tipo de peaje más adecuado para quienes circulen..

27.02.20 12:54 |

1 Mart’tan itibaren uygulamaya girecek Toll sistemi hakkında bilmemiz gerekenler

Toll sisteminin startına sayılı günler kaldı. Yerli ve yabancı sürücü ve nakliyecilerin bilmeleri gereken nedir? Transit geçiş yapanlar için en uygun olan Toll ürünü hangisidir? Bu ve konu ile ilgili diğer soruların cevaplarını almak üzere..

27.02.20 12:51 |

Ücretli geçiş (TOLL) sisteminin yürürlüğe girmesi adil bir ücretlendirme modelini hedefliyor

Bulgaristan'daki ücretli geçiş sistemi yani TOLL sistemi hükümet ve ulaştırma sektöründeki kuruluşların arasında kabul edilen yeni ve daha düşük tarifelerle 1 Mart'ta yürürlüğe girecek. “ 12 Şubat'a kadar tarifeler halka açık..

20.02.20 16:55 |

Aplikimi i sistemit TOL ka për qëllim të vendosë një model më të drejtë të faturimit

Sistemi TOL në Bullgari do të startojë më 1 mars me tarifat e reja më të ulëta të kontraktuara midis qeverisë dhe organizatave të transportuesve. Deri më 12 shkurt taksat u diskutuan në popull. Pritet që korrigjimet të miratohen në mbledhjen..

20.02.20 12:37 |

Implementar el peaje electrónico obedece a un modelo de cobro más justo

El sistema electrónico de peaje se estrenará en Bulgaria el próximo 1 de marzo con tarifas nuevas y más bajas acordadas entre el Gobierno y las organizaciones gremiales en el sector del Transporte. “Las tarifas estaban siendo sometidas a debate..

18.02.20 13:19 |

Introduction of toll system in Bulgaria guarantees fairer billing model

The new road toll system will start functioning on March 1 this year with lower tariffs negotiated recently by the Bulgarian cabinet and branch organizations in the transport sector . Until February 12, the toll tariffs were subject to public..

18.02.20 12:00 |