Резултати : Autor Assia Chaneva

Ekspozita udhëtuese e dizajnerit grafik Henk Groenendijk vjen në Sofje

Ekspozita „TEST PRESS” prezanton publikime studentore nga arkiva e dizajnerit , koleksionues dhe mësues Henk Groenendijk. Që të gjitha krijimet janë vepër të studentëve nga Akademia e Amsterdamit „Gerrit Rietveld“ në periudhën e viteve 1999-2019...

20.11.20 07:15 |

TEST PRESS by famous Dutch designer Henk Groenendijk on display at Goethe Institute in Sofia

TEST PRESS exhibition presents students publications from the archive of designer, collector and teacher Henk Groenendijk. Allworks have been produced by students of the Amsterdam “Gerrit Rietveld “Academie over the past 20 years –..

17.11.20 11:57 |

Ambassador of Ireland to Sofia unveils exhibition in Vidin

His Excellency Michael Forbes, Ambassador of Ireland to Sofia is visiting the city of Vidin (Northwestern Bulgaria) on occasion of the 30 th anniversary since the beginning of the Bulgaria-Ireland relations. Ambassador Forbes is to meet..

10.09.20 16:44 |

Havayolları sektörü ve uçak biletlerinin belirsiz geleceği

Koronavirüs pandemisi uçakların yüzde 80’ni durdurdu, bütün havayolu şirketleri büyük mali zararlar gördü, bazıları ise iflas etti. Havayolu sektörü, zararların 3 trilyon avronun üstüne çıkmasını bekliyor. Epidemi döneminde uçaklardaki havanın..

15.05.20 16:52 |

Mbeten të paqarta e ardhmja e aviacionit dhe çmimet e biletave të avionëve

Për shkak të pandemisë 80% prej avionëve aktualisht nuk fluturojnë dhe të gjitha kompanitë ajrore pasojnë humbje kolosale. Disa prej tyre tashmë falimentuan. Pikërisht qielli pa avionë provokoi bisedën me gazetarin Aleksandër Bogojavlenski *..

15.05.20 11:48 |

L’avenir de l’aviation civile et des prix des billets d’avions reste incertain

La pandémie a cloué au sol 80% des avions, les pertes des compagnies aériennes se creusent et quelques-unes sont déjà en faillite. Le secteur de l’aviation civile prévoit des pertes de l’ordre de 3 trillions EUR. Le ciel désert a provoqué un..

14.05.20 14:04 |

The future of the aviation industry and air ticket prices remains unclear

The global pandemic has grounded more than 80% of aircraft, as all airlines are suffering huge financial damage, and some have already declared bankruptcy. The aviation sector expects the incurred losses to reach more than 3 trillion euros. The..

14.05.20 13:52 |

İglika Trifonova Buzul Kıtada insan ilişkilerini inceliyor

Bulgaristan Radyosu Antarktika’da ilk müzik kayıtlarını yapan müzisyen Teodosiy Spasov ve Hristiyan Tsvyatkov’u anlatmıştı. Şimdi Bulgar imzasını taşıyan başka bir yenilikçi araştırma projesini tanıtıyoruz. Bu projenin bilim insanı olmayan bir..

20.02.20 13:49 |

Bullgarët me projekte novatore në Antarktidë

Radio Bullgaria tashmë ju tregoi për muzikantët bullgarë Teodosij Spasov dhe Hristijan Cvjatkov, të cilët realizuan incizimet e para muzikore në Antarktidë . Tani deshëm të përqendrojmë vëmendjen tuaj tek një lajm tjetër interesant që u përket studimeve..

18.02.20 16:05 |

Theodosii Spassov about the music of Antarctica

Kaval-player of world renown Theodosii Spassov is the first solo performer to have played on all continents on the planet. At the moment he is a member of the 28 th Bulgarian Antarctic expedition, together with guitarist Hristian..

18.02.20 11:46 |