НС ще гласува решение по доклад за дейността на комисията за предотвратяване на конфликт на интереси

Снимка: Ивайло Михайлов

Парламентът ще гласува решение по доклад за дейността на комисията за предотвратяване на конфликт на интереси при председателството на Филип Златанов. Докладът ще бъде предоставен на главния прокурор.

Комисията, натоварена със съставянето на новия Изборен кодекс, ще обсъди текста на първо четене.

Тринайсет министри ще отговарят на депутатски въпроси на редовния петъчен парламентарен контрол. Вицепремиерът Зинаида Златанова ще отговаря на въпрос за разпределението на средствата от оперативни програми в периода до 2020-а година. Сред въпросите, подготвени за министъра на икономиката Драгомир Стойнев, е и този за финансовото състояние на "Мини Марица-изток".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47