Местан ще съди Борисов за твърденията му, че е получавал информация от службите

Снимка: БГНЕС
Лидерът на ДПС Лютви Местан ще съди председателя на ГЕРБ Бойко Борисов за твърденията, че му е донасяна информация от специални разузнавателни средства. Това съобщи от парламентарната трибуна лично Местан в спор с депутати от ГЕРБ за изказвания на Борисов.

Заради твърденията на вашия лидер, в които се съдържат клевети, не по мой адрес, а по адрес на институции в България, че са ми донасяли информация от специални разузнавателни средства, ще се срещнем в съда. Там трябва да се доказват тези обвинения срещу институциите. Правя го не заради своята засегната чест, а заради честта на  институционалността в демократична България, заяви Лютви Местан.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47