Възстановен е учебният процес в училището в Рибново

Снимка: БГНЕС
Възстановен е учебният процес в средното училище “Йордан Йовков” в Рибново. Тази сутрин новоназначеният временен директор Светослав Беков е изпратил информация до министерството за шестима отсъстващи учители.

Сред тях са уволненият миналата седмица от поста временно изпълняващ длъжността директор Манчо Джуркин, неговият брат и още четирима учители. Те се обявиха против отстраняването му и окачествиха действията като политическа саморазправа, обвинявайки депутата Ахмед Башев в кадруване.

Регионалният инспекторат по образование е внесъл доклад с констатираните сериозни нарушения в училището през последните две години в окръжна прокуратура Благоевград.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47