Удължават срока за изграждане на канализационен клон и за промените в движението в Банкя

Снимка: архив, Радио София

До 25 април 2014 г. се удължава срокът за изграждане на инженерна инфраструктура на ВиК мрежата на гр. Банкя и на кварталите „Градоман”, „Михайлово”, „Вердикал” и с Иваняне, съобщиха от пресцентъра на Столичната община. Става дума за канализационен клон по ул. „Стефан Стамболов” при кръговото кръстовище с ул. „Александър Стамболийски”.

Удължава се и срокът за промените в движението, наложени заради ремонта. Забранява се влизането на пътни превозни средства по северната половина от пътното платно на ул. „Стефан Стамболов” и северната дъга на кръговото кръстовище с ул. „Александър Стамболийски”. Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в южната половина от пътното платно на ул. „Стефан Стамболов” и южната дъга на кръговото кръстовище с ул. „Александър Стамболийски”.

Променен е автобусен маршрут № 42 – в посока автостанция „Банкя” – от ул. „Стефан Стамболов” наляво по ул. „Александър Стамболийски”, надясно по ул. „Цар Симеон”, наляво по ул. „Сливница” и отново наляво по ул. „Цар Освободител” и по ул „Стефан Стамболов” до автостанция „Банкя”.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!