Реформаторският блок поиска незабавни избори

Снимка: БГНЕС

Реформаторският блок иска незабавни избори, заяви говорителят му Радан Кънев по повод изказването на лидера на ДПС Лютви Местан, че правителството може да не изкара мандата си.
Ние не приемаме никакви варианти за кратка ударна програма, ремонт на правителство или подобни идеи за удължаване на живота на днешното мнозинство. Те подменят категорично вота на българите от неделя. Той беше ултиматум за незабавна оставка и незабавни избори. Всеки ден на това правителство, всеки час на това правителство задълбочават много тежката политическа криза, задълбочават икономическата и бюджетна криза, заяви Кънев.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47