Цветан Цветанов: Партия ГЕРБ е готова за избори по всяко време

Снимка: БГНЕС
ГЕРБ е готова за избори по всяко време. Не бих искал вече да говорим за дати, защото има много спекулации в тази посока. Трябва да проведем избори в максимално кратък срок, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Самия факт, че президентът обяви вчера свикването на КСНС, означава, че действително ще се търси политически консенсус за определянето на дати. Всяка една спекулация в тази посока или внушения, които могат да бъдат направени, с дата, че обслужват една или друга партия, смятам, че са несериозни
, коментира Цветанов.

Той потвърди, че след изборите партньор на ГЕРБ ще бъдат реформаторите: Съвсем закономерно партньор, за който бихме могли да говорим след едни предсрочни парламентарни избори, това е Реформаторският блок, който е част от Европейската народна партия.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47