Атанасова: ГЕРБ не кадрува в служебното правителство

Десислава Атанасова

От ГЕРБ отхвърлиха твърденията, че партията кадрува в служебното правителство. По думите на Десислава Атанасова, това е поредна опорна точка, която БСП използва: 

Хора, които подкрепяха безумните назначения на правителството на Орешарски във всички сфери, в момента да правят коментари за реваншизъм по отношение на настоящите назначения от служебното правителство и да ги свързват с ГЕРБ, наистина е недопустимо. Да обърнат внимание на вътрешно-политическите си борби.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Атанас Мерджанов

БСП: Служебното правителство извършва чистка

БСП определи като безпрецедентен акт подготвяната смяна на началника на Служба "Военна информация" Веселин Иванов. Левицата приема като чистка кадровата политика на служебното правителство.  Говорителят на БСП Атанас Мерджанов определи служебния..

публикувано на 22.08.14 в 15:23
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47