Веселин Вучков: Има задържани лица за побоя на семейството от с. Малко Градище

Снимка: БГНЕС

Има задържани за жестокия побой на възрастното семейство от хасковското село Малко Градище. Това обяви вътрешният министър Веселин Вучков по време на парламентарния контрол. Двамата стари хора бяха жестоко пребити и ограбени на 5-и ноември. Полицаите от Хасково са открили и откраднатите вещи:

Един от мобилните телефони, както и друга движима вещ, които са откраднати по време на тази случка от възрастните хора, в една заложна къща. Това е от направени процесуално-следствени действия под надзора на прокуратурата. Това се е случило снощи. Има лица, които са идентифицирани, които са занесли въпросната движима вещ в заложната къща и са установени. Има и задържани лица. В момента текат процесуално-следствени действия. Силно се надявам, наистина, извършителите на това грозно престъпление да бъдат изправени пред правосъдието.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47