Парламентът освободи Велизар Енчев като член на две комисии

Снимка: БГНЕС

Парламентът освободи Велизар Енчев като член на Комисията по взаимодействие с неправителствените организации и жалбите на гражданите. Предложението, внесено от председателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов, беше прието с 98 гласа "за", 8 "въздържали се" и 15 "против". Енчев отпадна и от състава на парламентарната Комисия по труда, социалната и демографска политика.

Промени бяха направени и в други парламентарни комисии. За членове в Комисията по бюджет и финанси бяха избрани депутатите от "БСП лява България" Георги Търновалийски и Димитър Горов, а лидерът на "Атака" Волен Сидеров се оттегли от Комисията по външна политика. ГЕРБ предложи за член на Комисията за контрол над ДКЕВР Евгени Стоев, а на Комисията по регионална политика Ирен Коцева. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47