Радан Кънев за искането на оставката на Петър Москов: Нищо необичайно за една парламентарна демокрация

Снимка: БГНЕС

Нищо необичайно за една парламентарна демокрация. Така съпредседателят на парламентарната група на Реформаторския блок Радан Кънев коментира искането на оставката на Петър Москов.

Опозиция са. Съвсем нормално е да искат оставки. Това е работата на опозицията. Ние като сме били в опозиция сме искали оставки по цял ден. Съвсем естествено поведение на опозицията е да търси, да критикува, особено най-силните министри в едно правителство. Не е чудно, че Петър Москов им е на мушката. Безспорно има силни ходове през последните месеци, така че нищо необичайно за една парламентарна демокрация.

Вицепремиерът Румяна Бъчварова и Цветан Цветанов от парламентарната група на ГЕРБ заявиха, че преди да коментират казуса, ще трябва да се запознаят с него.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47