ДПС обвини РБ и ПФ в политическа репресия и уволнения на служители от администрацията

В декларация от парламентарната трибуна ДПС обвини Реформаторския блок и Патриотичния фронт в политическа репресия и уволнения на служители от държавната и местна администрация  членове и симпатизанти на ДПС. С уточнението, че ДПС продължава да пише "живия летопис на политическата репресия", депутатът Станислав Атанасов изчете имената на десет уволнени симпатизанти на ДПС и обвини ръководството на Реформаторския блок за това, че се е превърнало в ксенофобско и националистическо.

При това положение не бих се учудил, ако на следващите избори тези 290 000 истински демократи, обичащи свободата, да потърсят друго, автентично, демократично, политическо представителство, включително и в Европейската либерална партия "Движение за права и свободи".

Следващата седмица от ДПС очакват лидерът на РБ Радан Кънев да даде лично обяснение за извършените уволнения, призова депутатът Станислав Атанасов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47