Няколко дисциплинарни производства се провеждат в МВР заради прилагането на СРС-та

Снимка: БГНЕС

Няколко дисциплинарни производства се провеждат в МВР заради прилагането на специални разузнавателни средства спрямо автоматизираната информационна система на МВР. Това обяви вътрешният министър Веселин Вучков след заседание на комисията за контрол на службите за сигурност.

Шефът на звеното Бойко Рашков е представил доклад за разработката "Червеи". Стана ясно, че докладът ще бъде разсекретен и предоставен още утре на Висшия съдебен съвет. Вътрешният министър заяви, че е прецедент дългият срок, в който е подслушвана информационната система на МВР, след което няма реални резултати

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47