Волен Сидеров: Ако България продължава да бъде ориентирана към ЕС, ще изчезне от картата на Европа

Снимка: БГНЕС

На факелното шествие на "Атака" до паметника на Васил Левски лидерът на партията Волен Сидеров заяви, че ако България продължава своя път, ориентирана към Европейския съюз и криворазбираните европейски ценности, сред 10-20 години ще изчезне от картата на Европа.

Сидеров призова идеалът на Апостола да се превърне в обединител на здравомислещите българи, ориентирани в традиционните български ценности, а не на натрапваните от Европейския съюз.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Софиянци поднасят цветя и след възпоменателната церемония пред паметника на Васил Левски

В столичния храм „Света София” беше отслужена Архиерейска панихида по повод 142-та годишнина от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски. Във възпоменателна церемония пред паметника на Васил Левски в столицата присъства държавният глава Росен..

публикувано на 19.02.15 в 20:05

Вежди Рашидов не е гледал филма "Дякон Левски"

Министърът на културата Вежди Рашидов призна, че не е гледал филма "Дякон Левски", който предизвика скандал в последните дни. Лентата на режисьора Максим Генчев не е получила държавна субсидия, каза Рашидов. В деня, в който почитаме паметта на Левски,..

публикувано на 19.02.15 в 19:45

Обзор се поклони пред подвига на Левски

Обзор отбеляза 142-годишнина от гибелта на Апостола на свободата – Васил Левски. Паметта на Дякона бе почетена пред паметника „Левски”, където, за да положат венци, се събраха представители на институции, общественици и граждани. Местният свещеник..

публикувано на 19.02.15 в 17:49

Росен Плевнелиев: Нека изградим заедно модернизацията, демокрацията и европейското развитие на България

С възпоменателна церемония пред Паметника на Левски в София беше отбелязана 142-ата годишнина от гибелта на Апостола на свободата. Като отбеляза колко е важно да помним делото на Левски, в словото си президентът Росен Плевнелиев посочи и истинското..

публикувано на 19.02.15 в 20:33
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47