Президентът има консултации с Патриотичния фронт и с Българския демократичен център

Снимка: БГНЕС

Президентът Росен Плевнелиев днес ще се срещне с ръководствата на Патриотичния фронт и на Българския демократичен център в рамките на месеца на политическите консултации с парламентарно представените политически сили.

Президентът подложи на обсъждане ключовите реформи, които са на дневен ред през 2015-а година въпросът за провеждането на референдум за изборното законодателство, темата за международната и регионалната сигурност, отбраната и въоръжените сили, както и подготовката за кризи и природни бедствия.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47