Сидеров: Ще оправдаят стоварената бойна техника на САЩ с религиозен конфликт

Волен Сидеров
Снимка: БГНЕС

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров твърди, че у нас е влязла американска бронирана бойна техника. Според Сидеров тя ще бъде използвана против етнически или религиозен конфликт, предизвикан изкуствено отвън.

Волен Сидеров заяви, че през последните две седмици в България е била стоварена американска бойна техника, която, по думите му, е била представена по много неубедителен начин като учение:

Бройката им по наши данни е над 200, с което превишават два пъти поне наличната бройка на такива машини, работещи в българската армия. Това, което държа в ръцете си, са бронирани бойни машини, стоварени на гара Зимница, другото са от машини, които са стоварени в Бургас и други градове плюс самолети, кораби.

СнимкаПо думите на Сидеров се предвижда междуетнически и междуверски сблъсъци у нас, които да бъдат посочени като повод за величието на войските и военната техника на НАТО.

В момента да се говори за която и да е религия и тя да се представя като опасна е противопоказно. Сценарият е следният - отвън ще се внесе това, ще бъдат подготвени такива сблъсъци изкуствено, за да може след това умиротворяващата роля на американски натовски войски да бъде оправдана. Всичко това е много, много опасно и затова моят призив е към всички политици да избягват темата за междуверска, междурелигиозна несъвместимост или конфликтност.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47