Патриотичният фронт с остра декларация срещу поведението на ДПС

Валери Симеонов
Снимка: БГНЕС
Патриотичният фронт в изявление от трибуната на парламента остро осъди поведението на Движението за права и свободи от петък, когато групата демонстративно пренебрегна едноминутното мълчание в памет на жертвите от масовото избиване на арменци по време на Османската империя и напусна пленарната зала.

Съпредседателят на патриотите Валери Симеонов нарече поведението арогантна проява на безчовечност и липса на морал.

Затова питаме напусналите "какви сте вие, дами и господа от ДПС, кои сте и на кой кумир се кланяте, кого представлявате". Че не представлявате българския народ, известен със своята човечност и състрадание, знаем отдавна. Така ДПС свали окончателно своята маска и показа озъбеното, дивашко лице на една антибългарска и антиевропейска организация,
заяви Симеонов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47