Запалиха автомобил на дистрибутор в Хасково

В Хасково изгоря напълно автомобил на дистрибутор на пловдивската хранителна фирма. Пламъците са лумнали в 5.00 часа на улица "Александър Стамболийски", където бил паркиран автомобилът. От огъня е засегнат и фирменият микробус.

Това е втори палеж на автомобил на дистрибутора, след това беше стреляно и по дома му. При разследването на инцидентите тогава Илчев съобщи, че е бил заплашван от конкуренти и принуждаван да спре снабдяването от пловдивската фирма, която предлага в хасковските магазини по-евтин хляб.

Директорът на Областната дирекция на МВР в Хасково Ангел Цанков потвърди, че днешният палеж е по линията на конкурентната война.

Води се разпит, има и задържани.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47