Преглед на чуждестранния печат

Британският Таймс пише, че Съединените щати са готови да лишат Русия от достъп до западни кредити, ако президентът Путин не изпълни споразуменията от Минск за мир в Украйна. Заплахата идва е в момент на растящи опасения на Запад, че Москва не спазва обещанията си за прекратяване на помощта за проруските бунтовници в Източна Украйна. 

Вашингтон поуст анализира постигнатото във вторник споразумение по иранската ядрена програма. Според вестника в Америка не стихват критичните коментари. Негативни мнения идват както от кандидатите за следващ президент от Републиканската партия, така и от някои съюзнически страни в Близкия изток.

Таблоидът Sun публикува на първа страница снимка на кралица Елизабет II oт 1933 готина, на която невръстната тогава кралска особа, заедно с майка си, отправи традиционен нацистки поздрав. На снимката присъства и крал Едуард Осми. Изданието не уточнява при какви обстоятелства са заснети пикантните кадри.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47