Кандидатите си за кметове в цялата страна ще представи официално ГЕРБ в зала "Арена Армеец”

| обновено на 13.09.15 в 09:57

ГЕРБ ще представи официално кандидатите си за кметове в цялата страна, като се очаква в столичната зала "Арена Армеец” да се съберат над 14 000 членове и симпатизанти на партията.

Още при внасянето на документите от партията заявиха целта си - да увеличат резултата в областните градове между 16 и 18 областни кметове.
Враца, Монтана, Видин, Ловеч, Търговище, Разград и Шумен са само част от целите.

Очаква се реално присъствие в местната власт с кметове в Кърджалийска област, посочи председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов и допълни, че ГЕРБ в момента има 94 кмета. Целта им е да имат над 100 и над 1 700 общински съветници като общи кандидатури се очакват заедно в Реформаторския блок.

Пред симпатизантите в зала "Арена Армеец" в София ще говори лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Преди седмица премиерът обяви, че общият брой кметове и общински съветници на ГЕРБ и Реформаторския блок ще покаже дали управлението на държавата е безалтернативно.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47