Аварийни екипи на ЧЕЗ работят по отстраняването на авариите в села в Западна България

Аварийни екипи на ЧЕЗ работят по отстраняването на авариите в село Клисура в района на София, в берковските села Бокиловци, Боровци, Замфирово и Мездрея, както и в селата Септемврийци и Бъзовец в община Вълчедръм. От компанията съобщават, че над 50 екипа са в готовност да остраняват аварии, които може да причинят дъждовете в Западна България.

Общо 20 екипа отговарят за отстраняването на аварии в София, а други 32 са мобилизирани в София област и Плевенска област. Всички те са оборудвани с необходимите материали, инструменти, високо проходими автомобили и специализирани транспортни средства, съобщават още от ЧЕЗ.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47