Заличиха регистрацията на кандидат за кмет в Хасковско

Снимка: Радио ВИДИН
Общинската избирателна комисия (ОИК) в Хасково заличи регистрацията на Йордан Демирев като кандидат за кмет на с. Войводово, предложен от партия ГЕРБ. Причината е, че след справка в ГРАО се оказало, че Демирев е без настоящ адрес в страната.

В ОИК постъпи и първата жалба от общинския председател на ДПС в Хасково Кадир Исов. В жалбата се сигнализира, че регистрираният за кандидат кмет на село Козлец Юмер Мерт от коалиция "Реформаторски блок" все още упражнява кметските си задължения. Към подадената жалба не са приложени документи, необходими за потвърждаване на твърденията, уточняват от Комисията и отхвърлят жалбата като неоснователна и недоказана.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47