Лукарски: Тези резултати показват, че коалиционната формула няма алтернатива

Снимка: БГНЕС

Министърът на икономиката Божидар Лукарски, който е и един от лидерите на Реформаторския блок, коментира, че ще подкрепят кандидатите на ГЕРБ на балотажа. По думите му, резултатите и на ГЕРБ, и на реформаторите от местните избори са показали, че това е единственото възможно управление в страната.

Резултатите на ГЕРБ и Реформаторския блок показаха, че тази форма на управление няма алтернатива. Резултатите по екзит пол на опозиционните партии са по-ниски и по-слаби от това, което те постигнаха като парламентарни избори. За мен тези резултати показват, че тази коалиционна формула няма алтернатива.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47