Атанас Мерджанов: БСП се очертава като втора политическа сила в страната

Снимка: БГНЕС

БСП се очертава твърдо като втора политическа сила в страната, заяви депутатът от левицата Атанас Мерджанов. Той също критикува работата на Централната избирателна комисия и дори постави под въпрос легитимността на нейните решения. 

Тенденцията се потвърждава и БСП подобрява резултатите на тези местни избори. Поне предварителните данни са такива, но все пак очакваме окончателните резултати. БСП е твърдо втора политическа сила. Поведението на Централната избирателна комисия е твърде спорно, за да се произнасяме за избирателна активност и за целия хаос, който беше създаден. Очакваме окончателните резултати и чак тогава ние ще се произнесем.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47