52-годишен мъж застреля и уби майка и дъщеря в Бургас

Снимка: БГНЕС
Двойно убийство е извършено в бургаския квартал "Долно Езерово". Две жени - майка и дъщеря са застреляни с ловна пушка в двора на къща. По всяка вероятност любовна драма е причината за разстрела. Извършителят на престъплението - 52-годишен приятел на убитата 46-годишна жена е задържан, съобщи говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева:

Констатирано е, че 52-годишен бургазлия, който е бил въоръжен със законно притежавана пушка "ИЖ", е прострелял две жени - майка и дъщеря, като всъщност едната е на 46 години, а другата на 67, които вследствие на получените огнестрелни рани са починали на място. На мястото на инцидента се извършва първоначален оглед от служители от отдел "Криминална полиция" и второ РПУ, така че в най-кратък период от време ще разполагаме и с повече информация.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47