Сигнал за бомба прекрати делото "Червей"

Снимка: dw.com
Сигнал за бомба в столичната съдебна палата прекрати делото "Червей", в което са подсъдими Владимира Янева и Тодор Костадинов. Сигналът отлага и друго знаково дело - срещу Евелин Банев-Брендо.

В момента се извършва проверка, а Съдебната палата е затворена.

 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Цветлин Йовчев: Веселин Вучков и Атанас Атанасов са изфабрикували мегааферата "Червей"

Бившият вътрешен министър Цветлин Йовчев обвини своя бивш колега Веселин Вучков и председателя на вътрешната парламентарна комисия Атанас Атанасов в изфабрикуване на мегааферата "Червей". Йовчев и главният секретар на МВР в неговия мандат Светлозар..

обновено на 02.12.15 в 14:31

Бивши ръководители на МВР и ДАНС на разпит в съда по мегаделото "Червей"

С разпити на бившия вътрешен министър Цветлин Йовчев и на бившия директор на ДАНС Владимир Писанчев  в Софийския градски съд (СГС) продължава мегаделото "Червей". Показания в процеса за незаконното прилагане на специални разузнавателни средства по..

обновено на 02.12.15 в 07:43
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47