Нова ледена пързалка бе открита в столичния парк "Възраждане"

Снимка: Евелина Стоянова

От днес в София работи нова ледена пързалка, която се намира в парк "Възраждане", на територията на комплекс "Спортна София". До 22.00 часа тази вечер пързалянето ще бъде безплатно за всички. Работното време на пързалката е от 8.00 до 22.00 часа и ще работи през целия зимен сезон. От 8 до 9.30 всяка сутрин входът за ученици и деца от детските градини ще е свободен. 

Столичният кмет Йорданка Фандъкова припомни, че целта на "София - Спортна столица" за 2018 г., е все повече хора да се занимават с масов спорт и добави, че комплексът е част от инвестициите, които Столична община прави в спортната инфраструктура. Състезателката Евгения Раданова е помогнала с консултиране при изграждането на ледената пързалка, стана ясно още от думите на кмета.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47