Йорданка Фандъкова: Партия ГЕРБ няма официални кандидатури за президентските избори

Снимка: kmeta.bg

Кметът на София Йорданка Фандъкова отрече информациите, че ще бъде номинирана от партия ГЕРБ за президентските избори наесен. Тя посочи, че преди 2 месеца е спечелила доверието на софиянци и ѝ предстои много работа като кмет на столицата:

Партия ГЕРБ няма официални кандидатури. Мисля, че нито една от партиите няма официални кандидатури. Партиите имат време да направят своите номинации. Очаквам това да стане до средата на годината. Аз имам толкова много работа и само преди два месеца получих доверието на гражданите и отговорността, че съм съсредоточена изцяло в това да изпълнявам програмата си като кмет. Партията ще се съобрази с това, което имаме като задачи.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47