От Столичната община напомнят, че трябва да бъдат премахнати опасните ледени висулки от сградите

Снимка: БГНЕС

От Столичната община напомнят, че трябва да бъдат премахнати опасните ледени висулки от сградите. Помощ може да се потърси и от Аварийно-спасителното звено към Дирекция "Сигурност" на Столичната община. Сигнал се подава на телефон 112, посочи кметът Йорданка Фандъкова:

Моля, всички граждани и собственици на сгради да огледат внимателно за висулки, също така за надвиснал мокър сняг, който може да бъде опасен. Възложих да се освобождават от снега шахти и оттоци, защото става завиряване и при топенето на снега, разбира се, се очаква това. Да не допуснем риска от тежки пътно-транспортни произшествия.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47