Спряно е преминаването на всички видове автомобили през граничния пункт "Илинден - Ексохи"

| обновено на 09.02.16 в 10:46
Снимка: БГНЕС
В 10.00 часа е спряно преминаването на всички видове автомобили през "Илинден - Ексохи". По неофициална информация, получена от гръцки служители, между 15.00 и 17.00 часа ще бъдат пропускани леки коли и автобуси, след 17.00 часа движението на всички превозни средства отново ще бъде спряно до 22.00 часа.

През "Кулата - Промахон" преминават само леки коли и автобуси, уточняват от МВР.

Трафикът през останалите пунктове на българо-гръцката граница засега е нормален.

Над 11 километра е колоната от ТИР-ове преди границата на наша територия, като камионите са заели две от трите ленти на АМ "Струма“.

Заради извънредното натоварване на пътната инфраструктура от вчера след обед тежкотоварните автомобили се спират и на пътен възел "Бобошево“ преди Благоевград.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Български превозвачи са блокирали граничния пункт "Кулата" в отговор на протеста на гръцките фермери

Десетки български превозвачи са блокирали с жива верига района преди зоната за проверка и контрол на граничния пункт "Кулата" и не пропускат никакви автомобили в посока Гърция. Блокадата е в отговор на продължаващия протест на гръцките фермери и липсата на..

обновено на 09.02.16 в 12:49
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47