Цветанов: Всеки протест е притеснителен

Цветан Цветанов
Снимка: БГНЕС

Всеки един протест е притеснителен, защото с него хората изразяват натрупани проблеми, заяви по повод полицейските протести председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов:

Затова и като председател на вътрешната комисия, заедно с колегите и от опозицията, и от управляващото мнозинство, ще направим един обществен дебат за законодателните промени, които са внесени в българския парламент, и в диалог и със синдикалните организации, с професионалното и политическото ръководство, аз съм убеден, че парламентът може да посредничи за намаляване на това напрежение, да създадем един работещ диалог, защото и министър Бъчварова полага максимални усилия, за да може действително да отговори на очакванията на полицаите.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47