Митьо Очите даде показания по делото срещу Златко Баретата

Димитър Желязков
Снимка: БГНЕС

Димитър Желязков, известен още като Митьо Очите, даде показания по делото срещу Златомир Иванов и още деветима души, подсъдими за разпространение на наркотици. 

Според показанията на таен свидетел през 2011 година Желязков и Иванов се уговорили в дискотеките по Черноморието да влизат само наркодилъри на Златко Баретата. Пред съда обаче Митьо Очите обясни, че по това време бил в затвора, а и не бил виждал Баретата от 15 години. Разпитът му приключи за около пет минути:

Преди него Специализираният съд разпита няколко антимафиоти от Бургас и Казанлък. Оказа се, че те не си спомнят да са работили по групата за наркотрафик на Златомир Иванов - Баретата.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47