ГЕРБ се събират на национална среща

Национална работна среща на партия ГЕРБ ще се проведе в НДК.

На форума ще присъстват близо 4000 делегати от цялата страна. За участие са поканени общинските кметове и общинските съветници от ГЕРБ, членовете на общинските и областните ръководства на партията, народните представители, евродепутатите и министрите от ПП ГЕРБ. 

"ВМРО-Българско национално движение" ще проведе шестия си редовен конгрес днес.

На форума ще бъде отчетена дейността на депутатите от партията, които са част от парламентарната група на Патриотичния фронт. Ще бъдат набезялани основни насоки за политиката и дейността на ВМРО. В дневния ред на конгреса е и изборът на ръководни и контролни органи на партията, като очакванията са Красимир Каракачанов да бъде преизбран за председател.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47