Благотворителен клавирен концерт на деца от Димитровград по Великден

Великденски клавирен концерт на малки музиканти от Димитровград събира средства за благотворителност. Децата от класа на Илза Минчева успяха да предизвикат доброта със своите изпълнения.

Музиката е любов и дар от сърце. Така мисли деветгодишната Жени Борисова. Затова, преди светлия християнски празник Великден, Дени, Галиана, Георги и Жени, със своите изпълнения, подариха на публиката топлина и обич. Преподавателката по пиано Илза Минчева и младите музиканти, отправиха благопожелания здраве, успех, повече доброта и обич сред хората.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47