Полицията задържа човек след протеста в Раднево

Автор:
Снимка: БГНЕС

Мъж беше задържан от полицията след края на петия граждански протест срещу агресията и безнаказаността в Раднево. Въпреки силният дъжд близо 500 души излязоха по улиците на града след като в началото на седмицата четирима роми пребиха тримата младежи след спор за отнето предимство на пътя. Протестът премина при засилено полицейско присъствие. Няколко десетки жители на града се събраха пред полицейското управление и поискаха оставката на началника на полицията в Раднево Мирослав Маринов Маринов. Общо 15 са задържаните от началото на протестите в миньорския град. Срещу четирима от тях има образувани бързи производства, уточниха от МВР в Стара Загора.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47