Карадайъ обвини Станишев, че с коментарите си помага на Борисов

Снимка: БГНЕС / Снимка: БГНЕС

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ обвини бившия лидер на БСП Сергей Станишев, че с коментарите си помага на премиера Борисов да отклони общественото внимание от кризата на властта. Причина за коментара на Карадайъ е интервю на Станишев, в което заявява, че правителството на Пламен Орешарски е паднало заради договорка между ДПС и ГЕРБ и поднася извинение на протестиращите от лятото на 2013-а година заради номинацията на Дeлян Пеевски за шеф на ДАНС. В същото интервю Станишев определя това като своята най-голяма политическа грешка: 

Връщайки теми назад, опитвайки се да внушава едни позиции, а днес в обществото основната тема е кризата на властта и тя е факт.
Карадайъ заяви още, че ДПС никога не е искала да оглавява на всяка цена службите за сигурност:
В службите за сигурност имат своето необходимо и задължително място и малцинствата, което според нас е гаранция за стабилност и сигурност в държавата.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47