Даниел Митов:

Няма данни за пострадали български граждани при днешния атентат в Турция

| обновено на 08.06.16 в 16:21
Снимка: БГНЕС

Няма данни за пострадали български граждани при днешния атентат в Турция. Това каза министърът на външните работи Даниел Митов.

Хубаво е българските граждани добре да се информират за обстановката и сигурността в държавите, където отиват или през които ще преминат. И най-вече да се регистрират на сайта на българското външно министерство от услугата "Пътувам за", което ще помогне до голяма степен на нашите мисии в чужбина да се ориентират и при извънредни ситуации да реагираме възможно най-бързо.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Атентатът в Истанбул е извършен от прокюрдската групировка "Ястреби на Кюрдистан"

В Истанбул продължава разследването на атентата в квартал "Везнеджилер", в който загинаха 12 души, а 35 души бяха ранени. В него участват седем прокурори. Съобщено бе, че нападението е било извършено с кола, натоварена с експлозиви, с двойно детонаторно..

публикувано на 08.06.16 в 12:06
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47