АБВ: Пътищата за обединение в левицата минават през президентските избори

Снимка: БГНЕС

От партия АБВ смятат, че пътищата за обединение в левицата минават през президентските избори. По повод очакваните резултати от вътрешнопартийното допитване в БСП заместник-председателят на АБВ Ивайло Калфин посочи:

Това, че АБВ е търсен партньор за членовете на БСП мисля, че беше ясно, само на някои хора не им беше ясно в ръководството, които се страхуват от това нещо. Това е нормалната политика, която ние в АБВ настояваме за нея, а и то е за диалог, за сътрудничество, а не за размяна на удари, ако ти минава през ума мисълта, че искаш да спечелиш тези избори, ще трябва да го направиш с възможно широко участие. Затова ние проявяваме изключително дебели нерви да седим и да слушаме всякакви коментари.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47